Szűztől születés, gyógyítás, feltámadás

A magyar átlagember, ha hitéről kérdezik, határozottan jelenti ki: ő keresztény. Ám, ha a szűztől születésről kérdezik, nagy szöget üt fejébe – hiszi is, meg nem is.

Az édeni engedetlenség miatt szükség volt megváltó tettre, ehhez az ő első teremtményét, Szót, Igét használta fel, küldte a Földre, annak beleegyezésével.

A Teremtő képes volt a hatalmas fénytestű lényt emberi megtermékenyítő sejtté alakítani, és elhelyezni egy tiszta lelkületű szűz méhébe, megtermékenyítve őt!

 

Azok, akik a Teremtő képességeit a hústest ember képességei szerint képzelik, nagyon messzire állnak a dolgok valóságának megértésétől.

A Teremtő a parány és végtelen ura. Oly kivételes teremtői hatalom birtokosa, aki úgy teremtett embert a Föld elemeiből, hogy a tízmilliárdnyi – szabad szemmel nem látható – sejtjének mindegyikébe: hús, ideg, bőr, csont, máj, szív, ivar, agy stb. egyenként egy-egy hárommilliárd kódjelből álló számítógépes vezérlő, vezénylő, testet működtető ütemterv, szoftvert épített be!

Minden idők eddigi legjobb szoftvere van sejtjeinkben!

Ennek hatalmas kötetnyi tartalmáról a felfedező csoport is csak keveset tud, de folytatják a kutatást. Abban biztos lehet bárki, hogy a hárommilliárd kódjelből álló szoftverben, az élő test pontos, zavartalan működéséhez, sejtvédelméhez minden szükséges lételemi utasítás fellelhető.

Amit már tudnak: nincs benne öregedés, halál végkifejletre utaló adat. Tehát örök életre teremtetett. Aki nem hiszi, keressen rá Dr. Francis S. Collins és csapata beszámolójára a hálón, ott írnak arról, mit olvastak ki eddig a DNS szoftverből.

Dr. Francis S. Collins könyvet is írt róla.

 

Aki nem hiszi a szűz megtermékenyítését a Teremtő Isten által, az a sejti DNS hárommilliárd kódjeles szoftvert se higgye!

De tudnia kell, hogy ennek ellenére ott van mindannyiunk sejtjeiben! Akkor is, ha százmilliók, milliárdok nem hiszik. Ez legyen az ő gondjuk.

Az evolucionista Darwin sejtjeiben is ott volt. A bősz istentagadó Nietzsche, Marx, Lenin, Sztálin sejtjeiben is.

Mert úgy teremtetett az ember, hogy az a hatalmas terjedelmű, egyénre szóló ismeretanyag, mint nyitott könyv benne legyen a szabad szemmel nem látható parányi sejti DNS mindegyikében.

Isten nem ember, hogy hazudozzon!

Minden eddig élt ember szoftver adattára ott van az ő számítógépjén, ennek alapján gyógyítja meg az embereket, akár a szerelő a gépkocsit a hibakódok leolvasása után.

Ennek alapján támasztja fel a halottakat, az általa rendelt időben.