REGÉC vára

REGÉC vára nevéről, amelyet szláv eredetűnek írnak úton-útfélen.
Egyetlen földi nyelvnek sincsenek más gyökszavai, hangcsoportjai, mint amelyeket az ősnyelvből megörökölt. Erre annyi bizonyíték van, ahány szó a világon. Ha a szláv nyelvek valamelyikén a REGÉC név SZARV jelentésű, akkor az megörökölte az ősnyelvből.
Az ősnyelvben, ómagyar nyelvben mindennek több neve volt. A víznek több mint 10. Mindennek fontossága függvényében adtak több a megnevezést.
A magyar nyelv a ma is élő ősnyelv. Csak itt lehet megtalálni a név jelentését. A szláv nyelvek ezt is épp úgy megörökölték, mint a mezőgazdasági szerszámok, szakkifejezések és egyebek neveit.

A SZARVat az ősiségben KÜRTnek is használták, Más hangszerek mellett kürtökkel is kísérték dalaikat a REGÖSök. A KÜRT neve REGÖC, REGÉC.
A REGÉC TÜLÖKből készült, amely azelőtt a TULOK SZARVa volt. Így kerek a történet.
A REGÉCek utódai voltak az IGRICek, szintén énekmondók.

A ReGéC – iGRiC hangváz: R-G-C – G-R-C.
Az iGRicek uGRándoztak, azaz tánColtak is. (G-R-C).

Akkor milyen nyelven van a REGÉC?

REGÉC vára szlovák?
REGÉC vára nevéről, amelyet szláv eredetűnek írnak úton-útfélen. Egyetlen földi nyelvnek sincsenek más gyökszavai, hangcsoportjai, mint amelyeket az ősnyelvből megörökölt. Erre annyi bizonyíték van, ahány szó a világon. Ha a szláv nyelvek valamelyikén a REGÉC név SZARV jelentésű, akkor az megörökölte az ősnyelvből. Az ősnyelvben, ómagyar nyelvben mindennek több neve volt. A víznek több mint 10. Mindennek fontossága függvényében adtak több a megnevezést. A magyar nyelv a ma is élő ősnyelv. Csak itt lehet megtalálni a név jelentését. A szláv nyelvek ezt is épp úgy megörökölték, mint a mezőgazdasági szerszámok, szakkifejezések és egyebek neveit. A SZARVat az ősiségben KÜRTnek használták, Más hangszerek mellett KüRtökkel is kísérték dalaikat a REGÖSök. A KÜRT neve REGÖC, REGÉC. A REGÉC, a KüRt (g > k) GöRbe TÜLÖKből készült, amely azelőtt a TULOK SZARVa volt. Így kerek a történet. A REGÉCek utódai voltak az IGRICek, szintén énekmondók. A ReGéC – iGRiC hangváz: R-G-C – G-R-C. Az iGRicek uGRándoztak, azaz tánColtak is. (G-R-C). Akkor milyen nyelven adatott REGÉC vára neve?