Közlemény

A megpályázható támogatás elnyerése, úgy tűnik, számomra sikertelen. Így az egyéni támogatók eddig nyújtott összegeiből és a családi költségvetésből elvonható pénzalapból gazdálkodva néhány példány készül majd, amelyből csak a támogatóim és családom részére jut.
Megköszönöm a maroknyi támogatónak a nyomdai kiadásokhoz nyújtott anyagi segítséget. A támogatók közt van bőkezű, tehetős, nagyvonalú vállalkozó és kisnyugdíjas tanító néni is. Vannak anyaországi támogatók és erdélyiek vegyesen. Olyanok, akiknek szívét megérintette a könyv anyagának szelleme, hogy az ősnyelvről, szavairól írt őspéldány első kiadása, az őskiadás támogatásának nemes tettében szerepük legyen, és mindaddig ameddig a Földön egy példány megmarad, nevük ott lesz a belső címlap utáni oldalon, fémjelezve e tettben való részvételüket.
Ha még van olyan nagyvonalú adakozó, aki részt venne a nyomdai költségek fedezésében, szeretné, hogy neve ott legyen a könyv belső oldalán a támogatók névsorában, kérem, jelezze magánüzenetben vagy a kolumbansandor@gmail.com levélcímre.
Minden támogatónak juttatok egy dedikált példányt.
Tekintettel arra, hogy a könyv nagyon súlyos lesz –lévén több mint 1000 A4-es oldal, kemény táblájú kötésben, kb. 2 és fél kiló – így a postai küldési díj nagyobb összeg lesz, mint a könyv értéke. Ezért támogatásként legkevesebb 500 lejnek megfelelő összeget lehet beszámítani.
Eddigi támogatók:
Pobozsnyi István
Pobozsnyi Erika
Pethő József – Egipos kft
Pál Andrea
Sándor Tamás – Scorpion Trans kft
Csog Dénes – Gazdabolt-Ig kft
Benkő Lajos …. Orex kft
Bálint Gábor – Magdolna kft
Boros Ágnes Tünde
Tóth Rebeka
Háda Linda
Mindannyiuknak köszönettel tartozom önzetlen segítségükért.
Tisztelettel megköszönöm azoknak ötleteit, tanácsait, akik több éven át együttműködtek világhálós vitáinkon, értekezéseinken, amely viták segítettek, hogy a leírtak értelme világosabbá váljon.
Szeretettel üdvözlöm minden Kedves Olvasómat.
Kolumbán Sándor, Székelyudvarhely, 2018. április 11-én